Curriculum Vitae

Baas & Baas full stack digital agency

Project Manager | Full time

Januari 2023 – heden

Vaardigheden: plannen, overzicht behouden, klant contact onderhouden, ontwerpen en developen

Als Project manager bij Baas & Baas hou ik mij voornamelijk bezig met het managen van projecten. Ik zorg er voor dat, door middel van scherp plannen, de projecten bij tijds afgerond zijn, aan alle eisen voldoen en binnen de kosten blijven. Dit doe ik op het moment voor een klein team wat zich langzamerhand steeds uitbreid. Daarnaast verricht ik ook nog steeds werkzaamheden als web designer & – developer.

Baas & Baas full stack digital agency

Web designer & - developer | Part time

Juli 2022 – December 2022

Vaardigheden: ontwerpen, developen en inleven in de klant

Ik hield mij voornamelijk bezig met het ontwerpen (in Figma) en opbouwen (in WordPress) van websites. Hier hield ik rekening met de branding, conversie en bezoekers gerichtheid. Dit deed ik 3 dagen per week.

Worck design & development bureau

Web designer & - developer | Stage

September 2021 – Februari 2022

Vaardigheden: ontwerpen, developen en inleven in de klant

Als stagiair kreeg ik erg veel ruimte om mij te ontwikkelen op het gebied van design & development. Voornamelijk was ik bezig met het ontwerpen (in Figma) en opbouwen (in WordPress) van websites. Daarnaast kreeg ik ook veel de mogelijkheid om te leren goed klant contact te onderhouden.

Samen Crypto

Co-founder | Minor ondernemerschap

Februari 2021 – Augustus 2021

Vaardigheden: plannen, ontwerpen & developen

Tijdens mijn minor ondernemerschap heb ik samen met 2 andere jongens een platform opgericht waar beginnende crypto handelaren de juiste begeleiding konden krijgen. In de tijdspan van een half jaar hebben wij dit vanaf de grond opgezet. Hier waren de taken op onze kwaliteiten verdeeld. Hierom hield ik mij bezig met het bedrijf als een merk neer te zetten en de website hieromheen te bouwen. 

Hogeschool van Amsterdam

Communication & Multimedia Design

2017 – 2022

Willem de Zwijger college

Havo

2011 – 2016